dilluns, 26 de desembre del 2011

MÚSICA EN CATALÀ

Heus ací un recull de grups de música en català.
Si us ve de gust, cliqueu sobre el nom del grup i us eixirà un enllaç. Entreu-hi. Així podeu escoltar les cançons i dir quina us agrada més (o quines us agraden més) o no, o fer qualsevol altra valoració. Deixeu la vostra opinió a l'apartat de comentari.

Obrint pas

La Gossa Sorda
música en català
Manel
Orxata Sound System
Els Amics de les Arts
Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries
Antònia Font
Gossos
Els Pets
Sopa de Cabra
Sau
Aspencat
ODI
Dr Calypso
Lax 'n' Busto





Ací pots trobar més grups que canten en català

4 comentaris:

  1. Personalmente, encara que no m'agrada el ritme i que la lletra no es la millor, el videoclip de Manel es toral!! La música de la Gossa sorda no esta malament. Pero li done el premi, de les cinc primeres cançons que e vist, a Obrint Pas, encara que tinc que dir que ja l'havia escoltat i ja m'agradaba. Cuan tinga temps per escoltar la resta ja fare un comentari, pero hui no.... DEMÁ

    ResponElimina
  2. Ah! La música, la música... quanta nostàlgia entra al meu cos al recordar l'amor amb Els Pets i el que van significar un dia, que meravellós va ser aquell concert d' Obrint Pas al Feslloch on a Benlloch vam anar els amics amb l'única intenció de disfrutar de les cançons que ens oferien. Ballàvem, cantàvem i disfrutàvem de l'actuació dels grans de la música en valencià, que meravellosa, aquella fantàstica cançó de La Gossa Sorda, "Camals mullats" i quant de sentiment desperta en mi aquesta cançó i moltes altres. Em sent, com dirien Els Pets "Estúpidament Feliç"

    ResponElimina
  3. No sabia que hi havia tants grups de música en català!!! I són de p... mare! Ho recomane.

    ResponElimina